The Finnish Morning News: A thought expresses in a word, and a word in a deed.

March 25, 2015

President Vladimir Putin esiintyi torstaina Krimin niemimaan Venäjään liittämisen ensimmäisen vuosipäivän juhlallisuuksissa. Pääpuhujana Me yhdessä -tapahtumassa ollut Putin sai osakseen innostuneen vastaanoton.

Helsingin Sanomat kertoo Pyhän Vasilin katedraalin ja Moskovajoen väliin jäävällä Vasilinrinteellä Kremlin muurien kupeessa järjestettyyn tapahtumaan osallistuneen tuhansia ihmisiä. Putinin puheen jälkeen kansa ryhtyi huutamaan RBK-kanavan paikalla olleen toimittajan mukaan “aivan tosissaan” iskulausetta “olé olé olé, Krim on meidän, annapas Puola ja Suomi”.

Helsingin Sanomat kertoo, että väkeä kansanjuhlaan oli tullut busseilla myös maaseudulta ja osallistujien mukaan monet työnantajat olivat myöntäneet heille vapaapäivän Krim-juhlan vuoksi.

Sosiaalisessa mediassa kiertäneiden väitteiden mukaan juhlijat olisivat saaneet osallistumisestaan pienen palkkion. Putin saapui paikalle suoraan Kremlissä pidetystä ministeritapaamisesta. Tiedotusvälineiden mukaan hän sanoi tapaamisessa, että Venäjän tavoite on omavarainen Krim ja Sevastopol.

Comments are closed.

Leabright's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggers like this: